Field Trials in Iceland have started!

The Icelandic trials in VISKA are carried out by IÐAN Education centre. In the first sector targeted in the field trials in Iceland is the polish construction sector. So far, we have had two introduction meetings with participants, one at IÐAN and the second onsite in a construction company. Several interviews with a career and student counselor have been conducted so far. Reaching the target group in construction sector has been more of a challenge that anticipated. But with the support from the Federation of Icelandic Industries and union for construction we will gain greater access.

 

Tilraunakeyrsla raunfærnimat er komin af stað!
Tilraunakeyrsla raunfærnimatsins er framkvæmd af IÐUNNI fræðslusetri. Í fyrsta fasa verkefnisins verður unnið með húsasmíði og málaraiðn. Við erum búin að halda tvo kynningafundi. Einn hjá IÐUNNI fræðslusetur og annan út á vinnustað. Nokkur viðtöl hjá náms- og starfsráðgjafa hafa farið fram. Að fá þátttakendur í verkefnið hefur reynst meiri áskorun en við var búist, en með stuðningi frá Samtökum Iðnaðarins og Byggiðn vonumst við eftir því að fá fleiri þátttakendur.

Leave a Reply

Scroll to top